Sivu 1, 1:sta

Virkistysmelonnat alkavat to 18/5 kausi 2017

ViestiLähetetty: Ti Touko 16, 2017 12:51 pm
Kirjoittaja Risto-Iceman
Yhteiset torstailenkit starttaavat ja jatkuvat joka viikko torstaisin syyskuulle asti. Torstairetket tarjoavat sekä uusille että kokeneemmille melojille tilaisuuden harjoitella melontataitoja, tutustua lähiympäristön retkeilysaariin ja luotoihin ja löytää melontaseuraa eli täyttä Some-melontaa !

Retken kohde päätetään vasta lähtövaiheessa ja se riippuu pitkälti säästä ja osallistujien melontakokemuksesta. Lähtö vajalta klo 18, jolloin kaikki jo vesillä lähtövalmiina. Kannattaa siis tulla riittävän ajoissa, jotta ehtii valita mieluisan kajakin, vaihtaa melonta-asusteet ja varusteet kuntoon. TiTu-melontoihin verrattuna virkistysretket ovat jo vähän haastavampia ja kehittävät yhä lisää melontatekniikkaa. Retket kestävät arviolta 3 tuntia ja matkaa tehdään 10-15 km noin 5 km/h vauhdilla. Kahviloita bongattiin 5 viimekaudella, joten kuivista melonnoista ei ole kyse.

Uutuutena virkistysaktiivit tuunasivat keväällä kolmet melarukkaset ja uusia istuinalustoja kajakkeihin. Ne on vapaasti käytettävissä kaikkien melontaan osallistuvien kesken. Hyviä juttuja kylmillä alkukauden keleillä!
Melontaan mukaan tulee aina kuvassa näkyviä varusteita eli varamela, pumppu, parit hinausköydet ja ensiaputarvikkeita.

Pari hyödyllistä juttua kuvasta puuttuu ja kuka keksii ?
Oikein arvanneiden kesken arvotaan... mitä muutakaan kuin virkistysretkiä :)